Thy Yönetimine:

Ülkemiz seven biri olarak, kendi havayolumuz olan Türk Hava Yolları ile uçmaktan mutluluk duyuyorum.

Uçtuğum hatlarda başka havayolu yerine mümkünse hep THY ile uçmayı denerim. THY ile uçmak bana gurur veriyor….

Lakin bir sorun var, birkaç tane hatta…bunları yazmadan geçemeyeceğim.

– THY uçuşlarında dünyanın en alakasız içecekleri bulunurken, neden COLA TURKA bulunmuyor? Cola Turka fanatiği değilim ama milletin Smirnoff’undan daha çok bize ait olduğu kesin…. Hatta kusuruma bakmayın ama neden THY uçuşlarında ayran ve şalgam gibi turistlerin de ilgisini çekebilecek içeceklere yer verilmez?

– Yemek servisi sırasında, bana verilen şeker dikkatimi çekti, yanımdaki arkadaşınkini de alıp denedim, sonuç çok ilginç geldi… Şeker sanki paketlenirken koklatılmıştı sadece… hiç konulmasa bence daha mantıklıydı.. Birileri ya THY’yi, ya da hepimizi kazıklıyor…… Dünyanın her köşesinde şeker gördüm ama bizimkisi kadar tutumlu şekerini göremedim.. Acaba fiyatları da aynı oranda ucuz mu?

– Uzun hatta uçuyorduk, adını vermek istemiyorum çünkü insanlar oradan ekmek yiyorlar. Ama arkadaşım, birbirinize olan sorunlarınızı yolculara servis yaparken mi tartışırsınız? Ben sizin birbirinizle olan geçimsizliğinizi bilmek ya da öğrenmek zorunda mıyım? Kim bu arkadaşları eğitiyorsa bir daha gözden geçirsin eğitim sistemini…. Böyle hizmet olmaz!!!

Bugün 15 Ekim 2003… Bu yazının sadece arşivde bir komik yazı olarak anılmasını isterim… Yıllar sonra okunduğunda da değişen birşey olmayacaksa sadece yazık olmuş derim….

Saygılarımla….

15.10.2003

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.