Terör Vahşeti!!

15 Kasım 2003 tarihinde, 2 sinagogu hedef alan terör saldırısı 20 den fazla suçsuz insanın ölümüne ve de yüzlerce yaralıya sebep oldu.

Yapılan saldırı güya yahudi cemaatine ama ölenler güya bu bombalamayı yaptığı düşünülen müslümanlar. Bombalama bir ramazan ayında gerçekleşiyor. Olayların olduğu dönemde zaten ABD-İsrail ikilisinden Irak Savaşı sonrası biraz uzaklaşan Türkiye var. Bu uzaklaşma aslında müslüman! terör örgütlerinin işine gelecek bir durum değil midir?

Hal böyle iken, maalesef bu saldırı ülkemizde gerçekleşerek, aslında terör hedefi ülkelerden birisi olduğumuzu da bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.

Terörist grupların hepsi, evet hepsinin arkasında birer devlet vardır. Terör örgütünde alınan kararları zaten destekleyen devlet alır. Ölen insanların değeri yoktur. Amaç önemlidir ve o amaç uğruna dünya yıkılsa önemli değildir o insan bozmaları için.

15 kasım saldırısı ölen ve yaralananlar, yahudi veya müslüman olsun Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır. Yapılan saldırı kesinlikle Türkiye Cumhuriyetini hedef almakta ve kesinlikle dış kaynaklıdır. Türkiye’deki son güzel gelişmeler tabii ki birilerinin işine gelmemektedir ve istikrar ortamını bozmak için ellerinden gelen herşeyi bugüne kadar deneyen bu mihraklar, bundan sonra da denemeye devam edeceklerdir.

Uyanık olma zamanı….. Dostumuzu düşmanımızı iyi analiz edelim… Tek sevindirici haber musevi vatandaşlarımızın da bizler gibi düşünüyor olması… Umarım tüm dünya bu olayın faillerini bulmamıza yardımcı olur… Kimbilir işin içinden en dost dediğimiz bir ülke çıkmasın!!

16.11.2003

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.