Çanakkale Savaşı=haçlı Seferi

 Çanakkale Savaşı’nda karşımızdaki devletlere bakarsanız, haçlı seferlerine katılan ülkeler olduğu dikkatiniz çekecektir.

Yüzyıllardan beri kin güttükleri müslüman ülke Osmanlı İmparatorluğu’nu yokederek islamın en büyük kalesini ele geçirmek isteyen hristiyan devletlerin Çanakkale Boğazı’nda aldığı darbe büyük olmuştur.

Birbirine yüzyıllarca savaş açmış avrupa devletleri, müslümanlık aleyhinde birleşerek 20.ci Yüzyıl HAÇLI SEFERİ’ni başlatmışlardır.

Ekonomik anlamda bitik bir Osmanlı, savaşlardan yorgun düşmüş bir halk masa başında avrupayı 2 günde İstanbul’u ele geçirtiyordu. Çanakkale Boğazı aşılırsa 2 günde İstanbul ellerinde olacaktı….

Birşeyi unutuyorlardı…Vatansever Türk gençlerini…….. Canlarından başka bu vatana verebilecekleri birşeyleri kalmayan bu eli ayağı öpülesi insanlar canlarını siper ederek düşmana engel olmayı başardılar..

Çanakkale’de bugün toprak altında binlerce şehit yatıyor…Oraya yolunuz düşerse lütfen adımlarınızı dikkatli atın, orası basit bir toprak parçası değil çünkü…. O bastığınız topraklarda nice mutluluklar, nice gençlik hayalleri,nice gelecek planları gömüldü bilemezsiniz….

O gencecik şehitlerimizi rahmetle anıyor ve ülkemizin iç ve dış düşmanlarına akıllı olmalarını tavsiye ediyorum… Genlerimizdeki bu vatanseverlik geni olduktan sonra bu ülkeyi kimse YOKEDEMEZZZZZ!

19.03.2005

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.