Avrupa Birliği Çatlıyor….demiştik!

 Önce Fransa sonra Hollanda….yarın sırayla diğer ülkeler…..Avrupa Birliği hayali daha kemale ermeden bitişe doğru hızla yolalıyor…

Senelerden beri Avrupa’nın birleşemeyeceğini, yüzyıllardır savaşmış milletlerin birbiriyle birarada yapamayacağını, avrupanın ekonomisinin başka ülkeleri sömürmeye bağımlı olduğunu vs vs söyledik…. Avrupa Birliği çığırtkanlarının Ulu Önder Atatürk’e ihanet ettiklerini ve AB mandasını kabulettiklerini de söyledik….

Avrupa Birliği 2015 yılına kadar batacak dediğimizde hayal gibi gelmiş olabilir ama bazı gerçekleri görmek için kör olmaya gerek yoktur. Görünen köy kılavuz istemez misali bu Avrupa Birliğinin de çökeceği o kadar aşikardır. Sanırım bu gidişle benim tahminim olan 2015 tarihine kadar bile birliktelik devam edemeyecek görünüyor.

“Ey Türk! Titre ve kendine dön!” bu slogan bir dönem çok popülerdi ve her köşede asılı dururdu…. Haydi bakalım arkadaşlar… Titreyin ve kendinize dönün! Bırakın boş hayallerin peşinden yürümeyi…bizim özümüze dönmekten başka kurtuluşumuz yok çünkü.

Umarım başımızdakiler bir gün “Türk Dünyası Birliği” için bir çalışma yapmayı akıl edebilirler…. İlk adım olarak ta ORTAK TÜRKÇE oluşturulmasını tavsiye ediyorum…

Saygılarımla…

2.06.2005

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.