Cennet Misali Zigana!

 Trabzon’a ilk gidişim bundan altı yıl evveldi fakat o kadar güzel bir tabiatı vardı ki 3 yıl aradan sonra tekrar gitmeden edemedik.
Her iki gidişimizde de şehirde kalmak yerine Zigana tatil köyü denilen şehirden 2-3 km yukarıda bulunan dağların üstüne kurulu bir beldede kalmayı yeğledik. Burası ciğerlerinize temiz havayı sonuna kadar çekebileceğiniz, yeşilin her tonunu sınırsızca görebileceğiniz, tabiatın mükemmelliğini yeniden keşfedebileceğiniz harika bir yer..
Buranın işletmecileri doğayla bir bütün oluşturmaya özen göstermişler. Kalacağınız yerler acaip şirin olan Bungalov tipi tahta evler. Evlerin içi oldukça rahat, Hele balkonlarında oturup kuş seslerini dinlemek harika bir şey..Birde sabahın ilk ışıklarıyla kalkıp üzerinize çöken sisin yavaş yavaş dağılışını seyretmek ve hülyalara dalmak..Akşam orada yetiştirilen alabalıklardan yapılmış harika bir ziyafet yemek…Ben hepsini denedim ve Karadenize gitmek isteyen tüm arkadaşlara tavsiye ederim..
Sakın Zigana’ya uğramadan Trabzon gezintinizi bitirmeyin……..

30.07.2002

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.