No Alla Turchia!!

Bu İtalyanca başlığın Türkçe karşılığı “TÜRKİYE’YE HAYIR!” anlamına geliyor. Peki neden acaba bu yazıyı başlık yaptım? Bence çok önemli çünkü!

Bu yazıyı Milano’dan yazıyorum. Dün geldiğim bu kentte, içimde Avrupa Birliğine girecek bir Türkiye’nin, ilerdeki yaşam standartlarını görmenin umudu ve mutluluğu vardı, taa ki o yazıları görünceye dek!

Hoş hoş yürüyordum oysa, bir kalabalık dikkatimi çekti ve acaba nedir bunun kerameti derken, Türk Bayrağı ve Avrupa resmi olan pankart dikkatimi daha çok çekince, şöyle bir yaklaşayım bakalım ne diyor acaba bu amcalar diye yanaştım yanlarına. Adamlar Türkiye’nin Avrupa Birliğine girmesine karşı çıkan grupmuş ve NO ALLA TURCHIA! sloganıyla oradan geçenlerin dikkatini çekmeyi başarıyorlardı. Benim bile İtalyanca bilmediğim halde bu kadar dikkatimi çektiklerine göre, gayet başarılıydılar da!

Nedir bu avrupalıların bizden alıp veremedikleri acaba? diye düşünenleriniz olabilir! Ama fazla yorulmanıza gerek yok , ben cevaplayayım! O pankartta iki nokta vardı asıl verilmek isteneni anlatan!
1- Avrupa haritası
2- Avrupanın büyük kısmını içine alan Hilal ve Türkiye’ye ucu değen yıldız

Sorunları sadece bizim ekonomimiz değil adamların, bizden kazanacakları milyarlarca dolarlık sömürüyü de bir yana bırakıyorlar, para nedir ki? Elinin kiri! Adamların korktukları başka bir nokta daha var…. MÜSLÜMAN TÜRKİYE!!!!

Biliyorsunuz bugün dünyada HİLAL, müslümanların sembolüdür. Nasıl ki HAÇ, hristiyanları temsil ediyorsa, HİLAL de müslümanları temsil eder. İşte TÜRK BAYRAĞINDAKİ HİLALİ kaldırmadığınız sürece, her ne kadar AVRUPALI görünmeye çalışsakta, AVrupalının dedelerinden gelen bir HİLAL korkusu vardır ki, bunu asla yokedemezsiniz!

Avrupa Birliği şarlatanlarının yanımda olmalarını isterdim o NO ALLA TURCHIA yazısını gördüğümde! Acaba nasıl bir tepki verirlerdi? Biz onlara ne yaptık ki? Hem bakın ne güzel DİLENCİ gibi kapılarını aşındırıp duruyoruz! Ne dedilerse anında yapıyoruz! SIrada yüzyıllarca sahibi olduğumuz güzelim KIBRIS’ımızı bile vermeye hazırlanmaktayız! Ama adamlar NANKÖR belli ki! Bu kadar ayağını yalayana, nasıl da nankörce halen NO ALLA TURCHIA !” diyebiliyorlar?

BU Avrupalılar NANKÖR abicim! (Çocuklar Duymasın stilinde söyleyeyim de belki daha etkileyici olur!)

Sizi bilmem ama ben sadece şuna inanıyorum. Biz gerekli düzenlemelerimiz yaptıktan sonra, bırakın Avrupayı, Dünya bize eyvallah çekecektir. Bu cennet vatan hiçbir yerde yok! 30 üzeri ülke gezdim ama inanın MEMLEKETİMDEN güzelini görmedim yaşanacak! Sorunlarımız çok görünmesin sizlere! ÇÖZÜM İNANIN İÇİMİZDE! Neden gerçeği başka kapılarda arıyoruz ki????

KURTULUŞ SAVAŞI misali, ülkemizi BÖLME ya da MANDA altına aldırma heveslilerine bir dur diyebilsek, bir MİLLİ BİRLİĞİ yakalasak, KİM TUTAR BİZİ?

NO ALLA TURCHIA ha? ben de cevap veriyorum o amcalara!

NO ALLA EUROPA!!

VIVA TURCHIA! (YAŞASIN TÜRKİYE!)

İtirazı olan??????

19.01.2003

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.