E-YARDIM kitapçılarda….

 İlk kitabım Eylül başında çıktı ve beklediğimden daha çok ilgi gördü. Bu da doğal olarak beni mutlu etti. Gönül isterdi ki kitabın ana konusu olan Evrensel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği de bu kitap kadar ilgi görseydi ve de büyüyebilseydi ve kapanmasaydı sonuçta….
 
 Normalde insanlar başarılarını yazarlar kitaplarında. Ben ters açıdan gitmeyi tercih ettim.. E-Yardım bir başarısızlık öyküsü aslında. Başarılı olmayı çok isterdim ama olmadı, olamadı… Neden olamadığını da küçük küçük notlarımla anlattım zaten kitapta… Ben E-Yardım’ın başarısızlık olduğunu kabul etmiyorum çünkü 3 sene zarfında 1000 üzerinde aileye ulaşmak sanırım başarılı olma ölçüsünde ciddi bir rakamdır. Ama dünyaya yardım ulaştırma projemizin İstanbul sınırlarını aşamamış olması da ayrı bir düşündürücü kısım….
 
 Kitabı alıp okumak isteyenler en yakın kitapçılardan, internet üzerinden almak isteyenler de www.netkitap.com sitesinden alabilirler.
 
 Yakında ikinci kitabım ÇİN KÜLTÜRÜ ve SEYAHAT REHBERİ çıkacak….. Sevgilerimle….

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.