Nazilerin Katlettiği Türkler

Batı Hun İmparatorluğu ve Attila’yı çoğumuz yeşilçam filmlerinden duymuşuzdur. Özellikle 7 ve 8.ci yüzyıllarda oldukça güçlenen ve Karadeniz’in kuzeyinde güçlenen bu Türk kabilesi, Bizans ve Roma’ya senelerce kök söktürmüştür.

Kendilerine bir din seçilmesi tavsiye edilen bu halk, ortodoks hristiyanlığı seçerse düşmanı Bizans’a bağımlı kalacaktı, Katolik hristiyanlığı seçerse, düşman Roma’ya boyun eğecekti ve islamı seçse de düşman Araplar’a bağlı kalacaktı. Bunların hiçbirini seçmeyen imparatorluk, o dönemde birçok ülkede kalmaları istenmeyen yahudilere kapılarını açtı ve güçlü olan bu millet, tarihte belki ilk ve son kez YAHUDİ dinine davet edildiler.

Yahudi olabilmek için, yahudi bir aileden gelmek ve yahudi kanı taşımak gerekmektedir. Oysa Batı Hun İmparatorluğu, Türk kanı taşıyordu. Musevi olmaları için yapılan teklif onlara da en uygun din seçimini sağlamış ve 786 yılında ülkenin dini YAHUDİLİK olmuştu resmen.

12.ci yüzyılda, güçten düşen bu uygarlık, yıkıldıktan sonra, halkı Karadeniz sahillerine, bir kısmı Doğu Avrupa’ya ve bugünkü Batı Rusya’ya yayılmış ve dinlerini de günümüze kadar devam ettirebilmişlerdir.

Bu yahudiler, kan bağı ile yahudi olmadıkları için, 12 kabileden oluşan yahudi soyuna bağlı olamadıkları için de 13.CÜ KABİLE olarak adlandırılmışlardır. Bu sadece Batı Hun İmparatorluğu soyundan gelenlere değil, Kuzey Afrika’daki zenci yahudiler için de kullanılan bir deyimdir.

Batı Hun Türkleri, beyaz tenli ve renki gözlü oldukları için de, esmer tenli ve genelde koyu renkli gözlü yahudilerden kolaylıkla ayırtedilebiliyorlardı. Günümüzde Rus yahudileri, Polonya yahudileri adıyla anılan bu beyaz tenli ve renkli gözlü yahudi insanların, Batı Hun İmparatorluğu soyundan geldiği kolaylıkla düşünülebilir.

20.ci yüzyılda, Hitler yönetiminde, tarihin en büyük soykırımlarından birini yapan Nazilerin öldürdüğü insanların, Polonya, Çekoslovakya, Rusya gibi bölgelerden getirilen yahudi esirler olması düşündürücüdür. Bu esirlerin de TÜRK soyunan geldiği ortadadır.

Arthur Koestler adlı yazarın “ON ÜÇÜNCÜ KABİLE” adındaki eseri bu konu ile ilgilenenlere bir fikir verecektir. Batı Hun İmparatorluğu tarihi ile alakalı yüzlerce internet sitesi mevcuttur ve bu uygarlığın Türk soyundan geldiğini söylemektedirler.

Naziler, Türkleri katletmiştir dersek yalan olmayacaktır bu durumda.

Saygılarımla

14.02.2004

Comments

comments

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.